PCM în decembrie

reteaoameniMai sunt 4 locuri disponibile la cursul de Process Communication Model (PCM) pe care îl susţin pe 11-13 decembrie la sediul CODECS din Bucureşti. Următorul curs deschis are loc pe 19-21 februarie 2010.

Process Communication este o teorie a personalităţii şi un model contemporan de comunicare care te învaţă cum să te faci ascultat, nu doar auzit de ceilalţi. Este folosit cu succes de mii de profesionişti din întreaga lume, de la astronauţii NASA la comandantul suprem al forţelor NATO, g-ralul Wesley Clark, de la manageri şi preşedinţi de multinaţionale la fostul preşedinte al SUA, Bill Clinton.

Felul în care oamenii percep lumea, canalele prin care comunică, impulsurile care-i motivează şi felul în care se comportă sub stress diferă în funcţie de personalitatea fiecărui individ. Modelul Process Communication te învaţă cum să comunici cu oamenii “pe limba fiecăruia”, astfel încât să te faci înţeles şi plăcut chiar şi de oameni cu personalităţi foarte diferite de a ta.

Află mai multe:
Ce este PCM | Ce câştigi dacă urmezi acest curs
Cui se adresează | Ce conţine

  1. Dragos, ma intereseaza cursul tau, dar candva la finele lui martie sau in aprilie. Care e frecventa cu care se repeta? In alta ordine de idei, cat este de solicitant fizic? Eu am sa fiu atunci insarcinata in luna a opta. Imi recomanzi sa particip sau sa mai astept?

  2. @alinak, în principiu organizez unul pe lună, dar nu este o regulă. În ianuarie, de exemplu, ţin cursul, dar este un curs intern. Depinde şi de numărul de cursanţi care se strâng. Cel mai bine ar fi să te înscrii aici pentru a primi notificări prin e-mail când organizez noi cursuri.

Leave a Reply