1. Odihneste-te, asta e secretul! Si o sedinta de stretching inainte. Incalzeste-te cum se cuvine si nu vor fi probleme…
    Eu nu agreez deloc-deloc emisiunea, n-am rabdare sa ma uit la ea da iaca’ pentru ca scrii frumos si esti si ecologist ma sacrific!

  2. Off topic, (scuze, Dragos):

    Metrorex se gîndeşte să monteze rastele pentru biciclete la staţiile de metrou, pentru cei care doresc să facă naveta în combinaţia biclă + metrou şi pentru bicicliştii care vor să-şi transporte bicla în weekend spre locuri mai liniştite unde să se “dea” în voie.

    Din comunicatul oficial:

    Publicul călător este rugat să-şi exprime punctul de vedere pe adresa contact@metrorex.ro în perioada 15 martie-15 aprilie 2010. Rezultatele vor fi făcute publice în jurul datei de 1 mai 2010.

    Este necesar ca bucureştenii să precizeze care staţii cred ei că merită să aibă rasteluri şi cam ce părere au ei despre aceste iniţiative.

    ON topic: Succes! o sa ma uit, desi nu sint de loc fana a emisiunilor cu dansez pt. tine.

  3. mare oportunist mai esti, nu scapi nicio ocazie cand e vorba de imagine…relaxeaza-te, esti cam rigid …in tinuta, si pozezi cam mult!

  4. omu pe care nu-l astepti

    Frate, nu te du la porcaria aia de emisiune decat daca ai un plan destept sa promovezi MaiMultVerde. Daca faci asta ca sa-i ajuti pe unii sa castige bani, o sa ai niste surprize de kkt, si o sa-ti para rau ca ai participat.

  5. te-am vazut! bravo pentru curaj!

    n-ai fost tocmai de nota 10, insa nici chiar doar 6 nu meritai!

    nu-l baga in seama pe mihai petre. ti-a dat nota mica numai ca sa nu-l banuiasca lumea ca e ceva aranjat…

    esti oricum cel mai cel dintre toti de acolo. sunt convins ca blogosfera voteaza in draci!

  6. Te apreciez pentru tot ce faci pentru natura, pentru oameni, pentru un viitor mai curat si mai bun. Din nefericire ai dreptate: “putini am ramas”…deci putini sunt cei care inteleg de ce faci ce faci si lovesc cu cuvinte urate…
    Mergi mai departe cu incredere si daruire!
    MULTA BAFTA!

Leave a Reply