Gloria victis

Am trăit multe victorii până acum şi n-au fost puţine cele pe care le-am savurat în linişte, cu mine însumi, alături de un pahar de vin. Am descoperit cu amărăciune că bucuria nu o simţi cu adevărat decât atunci când eşti înconjurat de oameni dragi şi am învăţat să mă bucur împreună cu prietenii, cu colegii, cu cei care mi-au fost alături. Am coborât ştacheta şi am început să prefer gălăgia de la cabană în locul ascensiunilor solitare şi al vârfurilor cucerite de unul singur.

În seara şi noaptea aceasta am primit atât de multe mesaje de susţinere pe telefon, pe blog, pe Facebook şi pe Twitter, am avut alături prieteni minunaţi care m-au emoţionat cu entuziasmul lor, încât am înţeles că am primit această înfrângere ca să mai învăţ ceva: oamenii sunt mai importanţi decât victoriile. M-am simţit atât de bine să fiu înconjurat cu aşa de multă căldură sufletească încât tot ce-mi doresc acum este să mai simt asta o dată şi încă o dată şi încă…

Am încredere că ediţia următoare nu va nici ultima, nici penultima. Am încredere în tot ce am primit. Mulţumesc.

  1. Daniela Danemarca

    Vreau sa iti spun ca in seara asta m-am uitat la emisiune doar sa te vad pe tine, si pe Elena , bineinteles…m-am bucurat enorm cand am auzit ca vei participa..si am incredere ca a fost numai inceputul. Te voi sustine in continuare…si nu va dati batuti, un duel nu e un capat de tara, nu sunteti nici primii nici ultimii care trec prin asa ceva.O sa va motiveze in plus, sa munciti mai mult si sa culegeti roadele in emisiunile urmatoare. Abia astept sa va vad din nou, salutari Elenei..sunteti tare frumosi impreuna pe ringul de dans!!

  2. oh c’mon, nu-mi spune k ai fost la ‘dansez pt tine’!!!
    lol
    ps sorry k nu pot sa compatimesc, dar kiar nu-mi inkipuiam k asta e(ra) un scop pt tine… i’m baffled

  3. si ce ti-o iei asa in barba de unul singur? pune popoul la munci ptr. duel… esti atat de obsedat sa faci totul perfect ca-ti pierzi simtul umorului si spontaneitatea… transfera-ti spontaneitatea mentala si verbala in coregrafie… trebuie sa te afunzi in dans asa cum scrii; si dansul e tot o forma de exprimare: in loc de litere ai o coregrafie: n-o lasa sa te incatuseze!

  4. scrii mai frumos decat dansezi.

    nu ma uit la emisiune, dar te-am vazut aici.
    esti mai simpatic in al doilea dans.
    cred ca lectia asta “oamenii sunt mai importanti decat victoriile” ne este tuturor foarte utila. Bravo pentru asta!

  5. albert cohen

    “Nu putem castiga? – Nu putem decat castiga.Pierdem sigur? – N-avem ce pierde.Nu putem iesi din joc.-Merita sa intram in joc. ( Termodinamica spiritului – C. Noica

  6. Să ştii că m-am uitat ieri la “Dansez pentru tine” special să te văd. A meritat. Două imagini m-au urmărit până târziu în noapte: tu săltând zglobiu pe quickstep şi Botezatu bătând vajnic din două tăvi. 😀 It was genuine bliss. Poţi miza pe votul meu.

  7. cred ca multa lume care te admira si care nu facea parte din publicul emisiunii pana aseara, s-au uitat numai ca sa te vada pe tine 🙂
    mi-a placut mult de voi, chiar sunteti o pereche frumoasa si ati nimerit unul din cei mai talentati si ingeniosi coregrafi. eu o sa va votez 🙂

    mult succes si spor la repetat pasi!

  8. O pereche grozava. Si intradevar trebuie sa lasi emotiile la o parte si sa transpui sentimentele tale in pasi de dans.
    Asa cum dansul este o arta si o emotie, si arta de a scrie este tot o emotie. Tu poti sa le combini.
    Aveti incredere in voi ca reusita este de partea voastra.
    Mult succes si votul meu e pentru voi!

  9. Dragos, vroiam sa iti spun, ca nu numai oamenii cunoscuti tie iti sunt aproape…dar si prietenii cunoscutilor tai.Mi-a fost mare uimirea cand te-am vz aseara si asta m-a motivat sa privesc pana la sfarsit. Cred ca te-am vazut vreo 2-3 ori, la YouthSummit, la balul Erudio…si pe langa Razvan probabil 😛 nu ne cunoastem personal, dar luptam pt aceesi cauza si am invatat multe de la persoane comune. sunt sigura ca nu numai eu te sustin, probabil ca mai sunt si alti LMT-isti care au auzit de tine si iti vor fi aproape! Asa ca da, tot ce poti si sa nu ai emotii deloc, nici nu iti dai seama, dar esti…unul dintre cei mai iubiti dintre pamanteni.

  10. Dragos, nu poate decat sa ma incante acest nou exercitiu de dezvoltare. Cu cat sunt variate si te scot din starea de confort, cu atat te vei simti mai implinit. Iar sustinerea din partea celor dragi este darul cel mai de pret:) felicitari, oricare ar fi rezultatul. Elena este superba dar cred ca te-ar fi avantajat o partenera mai inalta, e greu sa-ti pastrezi tinuta in raport cu proportiile ei. Succes in continuare!

  11. imi place de voi, sunteti frumosi impreuna si aveti mult potential.Energia, spiritul tau pozitiv pe care il emani si increderea voastra de sine impreuna cu perseverenta va vor aduce rezultate superbe.Si in plus, indiferent de ce va fi, totul va fi bine.Fiecare experienta merita traita atata timp cat stii sa inveti lectia primita!

    Mult succes in continuare!

  12. Bafta….esti mai bun decat Bote(parerea mea).Mi s-a parut ca pe el l-au laudat prea mult desi nu merita,dar …..deh….parerea lor.E batator la ochi ca-l menajeaza toti din juriu si nu pricep de ce?Vei trece cu brio duelul tocmai datorita faptului ca prietenii iti vor fii aproape.

  13. Felicitari!!!
    Aseara m-am uitat la emisiune, dar mi-a cazut UPC-ul de n ori, motiv pentru care al doilea numar abia acum/aici l-am vazut.

    Este foarte bun! Are toate ingredientele necesare 🙂
    Bafta in continuare! Si mult noroc!

  14. Dupa prima editie eu nu am mai urmarit emisiunea. Azi chiar am avut curiozitatea sa deschid si sa vad. Ti-am vazut doar dansul 2, dar un SMS pt tine va fi de la mine. Sper sa fie pe bune

  15. Sincer m-am uitat la emisiune doar sa vad cum dansezi tu si Bote. Mi-ai placut mai mult, poate sunt subiectiva, dar mi s-a parut ca emotiile au fost cele care te-au chinuit mai mult.
    Bafta si sper sa castigati. Te pup

  16. petian ioana

    I saw you dancing
    Things will never be the same again for sore….:))
    Nu am am stat la tv pana la ora 1 noaptea din studentie.
    Bafta in continuare. Si chiar daca nu o sa ajungeti mai departe pot sa spun ca sunteti 2 oameni curajosi.
    Mult noroc.

  17. @Cătălina, am spus în mai multe rânduri că-mi doresc de mai mulţi ani să învăţ să dansez tango argentinian, dar n-am spus nicăieri că tango-ul este punctul meu forte. am învăţat acum doi ani o coregrafie de tango, pe care am şi uitat-o între timp, asta nu înseamnă că ştiu să dansez tango.

  18. nu ma uitai la emisiune, da vazui filmuletele de mai sus.

    mah, iti zisai si eu acu o luna, la poza aia cu tangoul, ca e prea mare distanta dintre tine si partenera!!

    acu’ te duci la antrenament, iei fata in brate si o saruti cu foc. daca faci asta, iti dau un vot 😉

  19. Felicitari pentru curajul de a participa la ‘Dansez’! Faci nota discordanta, bine ca nu ai aparut in editia precedenta cot la cot cu manelistii…In opinia mea esti prea rasat pentru asemenea gen de spectacol, dar daca tot ai intrat in joc, ia-o ca pe un joc, nu pune prea mult suflet, caci uite, juriul iti poate juca feste, e format din oameni, nu?! Bote a fost sustinut pe fata, hai ca s-a vazut cu ochiul liber si de la departare, a fost frustrant…jignitor chiar! Va tin pumnii! Bafta!

Leave a Reply