Mulţumesc

Ce necioplit sunt. Ieri m-am apucat iar să vă plictisesc cu problemele mele şi n-am apucat să vă mulţumesc celor care ne-aţi urmărit, ne-aţi trimis energii bune şi, mai ales, celor care ne-aţi votat. A fost un rezultat foarte strâns, fiecare vot a contat. Faptul că povestea Elenei merge mai departe vi se datorează şi vă mulţumesc pentru asta.

  1. Ma bucur pentru tine, ca ai reusit sa treci de duel. Sunt convinsa ca acest lucru iti va da si mai multa incredere iar urmatoarele dansuri vor fi si mai bune ca pana acum.

  2. Felicitari pentru dansurile de vineri! V-ati descurcat excelent, in ciuda problemelor tale de sanatate. Iti doresc mult succes in continuare, putere de munca si sunt sigura ca evolutiile voastre vor fi pe masura dansului ritual :).

  3. Dragos, baiatule, concentreazate mai mult pt k nu e de joaca cu visele oamenilor.
    Incearca sa fi mai relaxat si fa exercitii de flexibilitate, esti prea rigid in gesturi, nu ca ar trebuii sa fi ,,feminin,, ci doar mai expresiv.
    Incearca sa fi fericit pe scena, incearca sa iubesti pentru ca rolul sa fie unul adevarat.
    Oamenii taxeaza totul in hurul lor, foecare gest, fiecare rid al fetei, fiecare pas nedumerit, ial pe EDI si punem sa te ajute cu sincronul.
    Cel mai important exercitiu pe care inca nu cred ca ti la spus coregraful este cunoasterea trupului tau, atunci cand cunosti trupul esti sigur pe gesturile sale, cat intinzi piciorul, cat te apleci etc…
    Hai ! vreau un 10

    Victor Maxim

  4. Felicitari!Dumnezeu sa va ajute sa castigati acest concurs pt.ca meritati!Felicitari si tie,Dragos, esti o aparitie care eclipseaza nu numai prin talentul la dans dar si prin educatie si bun simt!Bafta si multa sanatate !

  5. Felicitari pentru frumoasele dansuri de vineri si tie Dragos MULTA,MULTA SANATATE !Esti un partener plin de eleganta si rafinament care da o nota de un farmec aparte echipei voastre.E adevarat ca si Elena e mare finete de fata.Bafta multa in continuare si sa ramane-ti pana la sfarsit!

  6. Dragos, sa stii ca mi-a placut mult de voi vineri la emisiune. Sunteti asa de frumosi impreuna si deloc vulgari (ca altii).Aproape ca imi vine sa cred ca glumesti cand spui ce rau te-ai simtit, deoarece pe tine nu s-a vazut defel asta in timpul dansurilor. Ma gandesc ca daca asa bolnav esti cotat pe locul 2, cand iti trec “bolile” vei ajunge number 1 ! 🙂 Mult succes in continuare si sa stii ca esti de admirat !!

Leave a Reply