1. E foarte ok sa acceptam sau sa promovam informatiile primite de la altii. Din pacate tu incepi sa iti faci un obicei de a prelua pe blog cele spuse/anuntate deja de altii cui ceva timp in urma. Cosmin are meritul de a fi scris pe blog acelasi lucru primul. Suicces oricum si in crearea de lucruri originale.

  2. “… pentru ca sunt convins ca daca toti am impartasi celor din jurul nostru din cunostintele si informatiile noastre, am fi cu totii mai buni in ceea ce facem.” scrie Vlad pe blogul lui.

    Pai si cum Vlad, adica tu poti sa impartasi informatii celor din jur da’ Bucurenci nu?? Cum vine asta? 🙂

  3. ha ha …foarte amuzant daca nu ar fi de-a dreptul trist. Sustin impozitarea generala dar umilirea contribuabilului de maniera in care o face acest guvern, este suficienta ea insasi pentru ca guvernul sa fie demis in minutul urmator.
    PS Mi se pare absolut ok sa promovezi informatia, chiar si anuntata de altii. Sa lasam “exclusivitatile” pentru tabloide si informatiile care nu merita impartasite.

  4. @irina fumarel
    E foarte corect ceea ce zici Irina. Cu totii avem informatii ce merita transmise si altora. Si meritul e al tuturor celor ce fac acest lucru. Si all lui Dragos asadar. Dar ce ar fi frumos, iar eu cel putin incerc sa fac acest lucru de fiecare data, e sa nu ne alocam meritele si sa anuntam mereu sursa informatiei. In rest nimic impotriva. Oricum e ok si asa, impresia ramane:)

    P.S. Si ar fi fost frumos ca si Dragos sa raspunde cititorilor sai, atat cat cat are acest blog.

Leave a Reply