Dăruiește-i un copac!

Lasă ghiocelul să răsară tihnit sub zăpadă. Întâmpină primăvara cu cadouri-copăcei, pe care voluntarii le vor aşterne în ţară pentru sărbătorite şi sărbătoriţi, la plantarea din luna aprilie.

În perioada 1-8 martie, MaiMultVerde oferă o alternativă la tradiţionalul buchet de ghiocei sau mărţişor: un cadou care prinde rădăcini şi creşte an de an.

Oricine donează minim 10 lei pe www.maimultverde.ro/sustine, primeşte un copac simbolic şi o felicitare în numele persoanei dragi. Donaţiile pot fi şi mai mari, până la 150 de lei, pentru care voluntarii vor planta 15 puieţi dintr-un foc.

În plus, ai ocazia să plantezi cu mâinile tale cadoul oferit sau primit, dacă vrei să te alături fizic voluntarilor MaiMultVerde. Dacă doreşti, vei primi periodic pe e-mail noutăţi despre copăceii donaţi şi vei avea fotografii şi veşti de la ei.

:: detalii şi donaţii pe maimultverde.ro/sustine

Plantează în luna lui Martie!

  1. Foarte frumoasa initiativa, insa ma intreb de ce pe siteul Mai Multe Verde se utilizeaza un limbaj care ofera impresia ca numai barbatii ar putea oferi cadou un copac de martisor. “Femeia la care ţii se va bucura de acest cadou în fiecare an.” Oare nu sunt si femei care doresc sa ofere un copac, poate tocmai unui barbat?

  2. mulţumim mult şi să aveţi o primăvară verde şi responsabilă! @Cezar am plantat în zone afectate de inundaţii, poluare şi alunecări de teren, unde defrişările au fost masive (jud. Ialomiţa, Suceava, Centura de Est Ploieşti etc.) şi prioritare sunt locurile care au nevoie de reîmpăduriri. @Alex sărbătoarea mărţişorului nu ţine de gen, e adevărat, dar a fost asociată adesea cu energia feminină a revitalizării. Mărţişorul-copac poate fi oferit atât sărbătoritelor, cât şi sărbătoriţilor, mentionam aici:: http://maimultverde.ro/cms/gand-la-gand-cu-marti-orul-de-pamant
    mulţumim pt. comentarii şi spor la înrădăcinat mărţişoarele:)

  3. Buna ziua! Pe 31 martie este ziua de nastere a celui mai drag prieten al meu si m-am gandit ca cel mai frumos cadou pentru el ar fi sa plantez un copac..mai ales ca el nu locuieste in Romania!! vreau nu doar sa donez, ci sa plantez chiar eu acel copacel..!! spuneti-mi cum sa procedez..p.s.: ce copacei sunt??

Leave a Reply