2 mai, Vama Veche, Corbu

2 mai
Vama Veche


La Stuf, o hippioata wannabe ii face conversatie lui Ovidiu cat timp se face cafeaua la ibric. Hippioata: “Vad ca e ceva lume. De cand au inceput sa vina?” Ovidiu: “De vreo 20 de ani.”

Corbu


Rece, dar mai putin rece decat te-ai fi asteptat…

  1. ..tipa respectiva e inceputul raspunsului la intrebarea ta.
    Nu sunt hippie insa sunt usor bulversat de intrebarea ta. Trebuie sa fie la “moda” ca sa fii unul?
    Sunt constant amenintati de-o cruciada “these days” asa ca mai bine se fac, de pilda, biciclisti?

  2. @h
    constat inca o data ce mult lipsesc chestii ca inflexiunea vocii/fata omului in comunicarea via Internet…:) era o intrebare amara/o glumita. sunt ultima persoana care sa creada ca fi hippie e o moda, cred ca e o stare de spirit pe care o ai sau nu…

    nu inteleg prea bine chestia cu cruciada si cu devenitul biciclist (btw, eu folosesc constant bicicleta si, crede-ma, nu e deloc la moda, nu in bucuresti, in orice caz).

    nu poti sa “te faci” hippie, biciclist, de treaba, afurisit :)… poti face niste pasi, adopta niste coduri (mai mult sau mai putin mimetic). natura adevarata razbate intotdeauna :), indiferent de mode.

  3. ce nu inteleg eu e cum poti fi un anti-capital, si in acelasi timp un bobo patentat, un catelus consumist cap-coada.
    nu vezi nici o contradictie elementara pe-acolo, cand te uiti pe sub ochelari?

  4. mda… Corbu cred ca este unul dintre cele mai speciale locuri de pe litoralul nostru, am vazut plaja anul trecut prima data, ma plictiseam in agitatia de la Kudos si niste prieteni m-au dus la Corbu… o saptamana intreaga am revizitat plaja, pe mine m-a impresionat frumusetea salbatica de-acolo

Leave a Reply