Marş în front?

Dan Andronic dă ca sigură candidatura consilierului prezidenţial Cătălin Avramescu pe listele PD-L. S-ar pregăti, pare-se, şi Traian Ungureanu.

Dar zvonul cu adevărat şocant, pentru care Andronic nu bagă mâna-n foc, ar fi că va intra în rol chiar şi Gabriel Liiceanu.

Am stat şi m-am gândit puţin şi nu cred una ca asta. Ba mai mult, pun pariu pe o sticlă de Glenlivet de 15 ani, că Liiceanu nu candidează pe nicio listă. Ţine cineva pariul?

  1. eu tzin pariul cu 2 mentziuni:

    1. prin “lista” sa putem intzelege shi “lista consilierilor prezidentziali”
    2. termenul pariului sa-l ducem pana in vara viitoare, cand va fi nevoie de impins carutza Basescului

  2. nu, pariul se referă la candidatura pe listele pd-l. consilier prezidenţial a fost şi andrei pleşu, susţinător în campanie al preşedintelui a fost şi mircea cărtărescu.

    nu mi s-a părut deplasat pentru nici unul dintre ei să-şi arate în felul acesta susţinerea pentru traian băsescu, dacă li s-a părut la un moment dat că împărtăşesc aceleaşi valori. dar ca traducătorul lui heidegger în română să candideze pe aceleaşi liste cu Joiana pedelistă, eventual să meargă la mitinguri împreună şi să facă, umăr la umăr, băi de mulţime, asta mi s-ar părea puţin aiurea.

  3. M-as baga la pariu, mai ales dupa ce am aflat ca dl Liiceanu e cam ingrozit de victoria lui Oprescu. (Stiu ca suna fara legatura) Insa decizia asta cred ca va fi influentata decisiv de evolutia economica a institutiei pe care o conduce… Daca se deterioreaza pun pariu ca se baga.

  4. Hai ca nu e dracu asa negru, si nic nu a tradus Sein und Zeit singur.

    Daca pariul se rezuma la listele PD-L nu ma bag, dar daca se aplica la orice lista, poate. Nu stii cat de eco e Liiceanu, iar la PER sigur il primim.

Leave a Reply