Mai mult ca frecventul

Un domn Alex, care se recomandă “fondator al bmwblog.ro“, îmi recomandă un articol de pe blogul d-lui. N-am înţeles mare lucru, recunosc, pentru că este scris într-o română chinuită şi greoaie, dar vi-l recomand cu căldură pentru pitorescul acestui început:

In fiecare zi va aduce cateva dintre cele mai unice si mai interesante articole, dar cel pe care-l postez acuma este probabil cel mai unic dintre toate subiectele despre care am scris in ultimele luni.

  1. Buna,

    ai dreptate, articolul a fost scris in graba si este doar vina noastra. Pe viitor vom fi mult mai atenti, mai ales daca preluam articole de la site-ul principal care este in limba engleza.

    Critica constructiva este folositoare 🙂

    P.S.
    Revenind la “verde”, in Berlin si Londra, BMW va lansa un proiect cu masini electrice produse de firma MINI. Oare cand in Romania?

  2. @Mircea, este doar un inceput, pentru faptul ca facem parte din reteaua lor, o sa avem access la informatii unice, poze si mai ales posiblitatea de a merge la “auto shows”.

    Stiu ca tineretul din Romania stiu engleza, sau cel putin, majoritatea dintre ei, dar eu zic ca este bine sa avem si bloguri cat mai multe in limba romana, sau macar, “aproximativ” limba romana 🙂

    Eu te intreb: de ce Promotor? De ce BusinessMagazin? etc..toate stirile le poti citi si de pe site-uri in engleza.

    Idea este ca in viitorul apropiat sa avem cat mai multe articole referitoare la piata BMW din Romania, inclusiv test-drives.

  3. Dragos, ma bucur ca cineva l-a atentionat public pe Alex. Imi permit sa-i scriu si lui, tot aici:

    Aleeeeex ! Oare cind o sa reusesti sa scrii corect romaneste ? Scuza cu graba e jenanta pentru acest secol…
    Daca nu vrei sa te stradui, macar foloseste un ”spelling” sau roaga pe BMW Group sa angajeze un corector (gasesti la edituri). Sefa ta stie cum te faci tu de ris in public? Da? Si nu ti-a dat peste degete cu rigla?

  4. Fara legatura cu acest post, ci cu filmul Elegy, despre care ai scris de curind si pe care l-am vazut si eu aseara – ai avut mare dreptate cu privire la Penelope Cruz:)

  5. Diana, accept critica, am inteles 🙂

    Nu sintem afiliati cu BMW Group, deci din pacate, nu am sefa.

    Okay, mergem inainte si o sa producem continut de calitate.

    Ciao.

Leave a Reply