De profesie changemaker

Asociația Studenților Economiști din România (ASER) și-a propus să schimbe lumea printr-un eveniment intitulat Changemakers.ro.

Le voi vorbi despre ”Schimbarea pe care vrei s-o vezi in jur” la conferința dedicată antreprenoriatului social de mâine, 24 martie, de la ora 15:15, în sala de conferinte 2013 din ASE (clădirea Facultății de Cibernetică, intrarea din Calea Dorobanți).

Tot mîine va vorbi și fondatorul SMURD, secretarul de stat Raed Arafat, un om pe care-l admir de multă vreme şi cu care va fi o onoare să împart aceeaşi scenă.

Pe lângă conferința de mâine, ‘changemakerii’ și-au planificat dezvoltarea unui club de antreprenoriat social și o platformă online pentru 20 000 de vizitatori, care pune la dispoziție informații, resurse și studii de caz și facilitează schimbul de experiență pe tema antreprenoriatului social.

  1. Ca si membru al ASER am fost foarte bucuroasa sa aflu ca vei participa la conferinta Changemakers si sa vad ca lumea a fost atrasa de acest subiect: antreprenoriatul social. Este un pas inainte pentru tinerii din Romania care incep sa isi dea seama de importanta pe care o are mana de ajutor intinsa comunitatii.

  2. Fain, nu zic, nu vreau sa fiu carcotasa DAR ma gandeam ca e foarte ciudat ca la noi pana si antreprenoriatul social se cauta a se preda deci invata. Antreprenoriatul social e o chestie care pur si simplu se naste, tinem lectii despre antreprenoriat dar nu despre antreprenoriat social.

    De ce la noi inca mai avem senzatia ca rezolvam probleme prin campanii de constientizare? De ce la noi oamenii nu se apuca de rezolvat o problema ci de tinut traininguri despre cum se rezolva problema respectiva? Hmmm…cel mai probabil debitez prostii.

Leave a Reply