PR în vreme de criză la PR Forum

La ediția a treia PR Forum de joi, 26 martie, voi modera debate-ul ”Leadership pe timp de criză’‘ în sesiunea de deschidere de la orele 9:00-11:00 și voi vorbi despre ”Tendințele anului 2009 în relațiile publice” în sesiunea a II-a, de la 11:30-13:00, moderată de Cristi Manafu.

Forumul are loc la JW Marriott Bucharest Grand Hotel, este organizat de Evensys și va aduna cele mai importante nume din industria de relații publice din România.

Ediția din acest an va dezbate strategiile industriei de PR din România în contextul economic de criză, prevenirea crizei de imagine în mediul online, beneficiile oferite de noile social media și promovarea brandului de companie în blogosferă.

  1. Pacat ca sunt atat de scumpe participarile la astfel de evenimente. Eu sunt indragostita de tot ce inseamna comunicare, PR, si nu am reusit sa intru in nicio companie de profil. Am trimis o sumedenie de CV-uri si niciun raspuns. Mi se pare extrem de interesant acest forum. Iti urez succes, si sa spui lucruri frumoase, cum faci deobicei!

  2. Draga Dragos,

    am fost ‘impresionata’ de ideea ta inovatoare prezentata azi la PR Forum. Nu renuntati la CSR! Phiu…. Nu stiu zau de unde ti-o fi venit vreo astfel de idee! Domne si ce coincidenta, Mai Mult Verde traieste din bugetele de CSR… Era ca si cum venea corporate affiars-ul de la Vodafone sau Orange si ne-ar fi spus domne criza, criza dar nu taiati din convorbirile telefonice! Sau si mai misto ar fi fost ca un mahar imobiliar sa ne roage sa nu renuntam la a mai cumpara case. Draga Dragos, hai sa facem un exercitiu de imaginatie. Esti director la Coca Cola si ai de ales intre a inchide o fabrica unde lucreaza 300 de oameni si a renunta la programul de CSR. Oare ce ai face?
    Si ,lasand la o parte amabilitatile schimbate cu dl Kish, care probabil saracu te-a laudat de frica sa nu te iei de el cum te-ai luat de oricine a incercat sa iti incalce cuvantul, sincer mai lasa un pic din aragonta si spiritul dictatorial. Moderarea a fost jenanta. Nu reuseai sa te impui decat prin forta. In rest ce sa zic esti ok, esti vedeta, faci emisiuni cu Mihaela Radulescu, pozezi in pictoriale, azi maine te vedem pe prima pagina intr-un tabloid punandu-ti poalele in cap ca doamna mai sus amintita. “Succesuri!”

Leave a Reply