La pedale!

Primul centru de bike-sharing gratuit din Bucureşti, organizat de Asociaţia Green Revolution, împreună cu Primăria Sectorului 1, şi-a deschis astăzi porţile.

Se cheamă “La pedale” şi pune la dispoziţia publicului 150 de biciclete verzi, în parcurile Kiseleff şi Bazilescu. E o treabă excelentă pentru care cei de la Green Revolution şi primarul sectorului 1 merită felicitări.

  1. @Irina. Poti sa inchiriezi de la centrul de biciclete de langa Facultatea de Drept (Bulevardul Kogalniceanu), langa caminele din curtea respectiva. Uite, ti-a dat runbaby link. Daca imi amintesc bine tariful e 3 lei/ora. Sa ai buletinul la tine!

  2. initiativa laudabila intr-adevar. singura problema este ca in zona parcului bazilescu circulatia auto este atat de dementa (datorita in mare parte milioanelor de scuteristi care merg ca nebunii!), incat mersul cu bicicleta devine, daca nu te pricepi, un sport cvasi extrem.

    oricum, numarul biciclistilor bucuresteni creste pe zi ce trece, iar atitudinea soferilor fata de acestia se imbunatateste in consecinta. cel putin asta este parerea mea!

  3. Interesant, insa am fost si am testat o biccleta in parcul Kiseleff era sa fac un accident destul de urat cand am descoperit ca nu aveam nici un fel de frana. Green Revolution ar trebui sa se gandeasca si la siguranta celor care inchiriaza biciclete si a celor din parcuri.

Leave a Reply