Vorba e, eu pentru cine votez?

Partea cu votul e cea care îmi displace cel mai tare în formatul emisiunii, dar e un rău necesar: într-un fel sau altul tot trebuie să se aleagă perechea care rămâne şi cea care pleacă. Vox populi, vox Dei, că tot o ard în latinisme zilele astea.

Aşadar,

Dacă vrei ca povestea Elenei la Dansez pentru tine să continue, trimite un sms cu textul “Dragoş” la 1276.

Dacă vrei ca povestea Emei la Dansez pentru tine să continue, trimite un sms cu textul “Doru” la 1276.

  1. Va sustin si sa munciti mult si cu multa dragoste pentru a merge mai departe 🙂 mult succes si un vot din partea mea.O saptamana frumoasa sa aveti!:)

  2. O sa va votez si numai pe voi .. :), prefer sa fiu impartial in chesti dastea daca dai la unul dai la toti zic eu .. sau cel putin asa fac eu .. doar n-am degeaba 2 abonamente la cosmo si voda :)…

    PS: Lasa ca o sa castigati voi .. 😛

  3. Buna, 1 vot si din partea mea,dar te rog,implor,de fapt pe amandoi…..CONCENTRATI-VA!! Vrem sa va vedme cat mai mult pe ecrane pentru ca sunteti foarte frumosi impreuna si merita sa fie indeplinit visul Elenei pt parintii ei minunati.Dar pentru asta trebuie sa luptati cat mai serios.Haide, esti mai bun decat Bote,desi si el este simpatic (eu l-am botezat lacusta dansatoare, dar tu trebuie sa fii ca robotelul pe care l-ai interpretat in stomp,foarte precis si in acelasi timp artistic.Va tinem pumnii!!

  4. Buna
    am fost foarte impresionata de faptul ca TU ai decis sa ajuti participand la o astfel de emisiune.
    va doresc din suflet mult succes – fara emotii.puteti face spectacol daca va relaxati mai mult
    spor la antrenamente
    si… aveti inca doua voturi
    cu respect

  5. In Esquire(ian-feb’10), parca dadeai o explicatie in avans despre neindemanarea privind dansul. Apreciez efortul si faptul ca lupti pentru implinirea unui vis. Si crede-ma, regula “pofta vine mancand” se va aplica si aici(ma rog, acolo), la “Dansez…”. multa bafta

  6. Dragos, si prietenii de la Cluj sunt alaturi de tine! Succes la duel si felicitari pentru curajul de a te implica intr-un astfel de proiect!

Leave a Reply