Conexiunea dulce, voluntari aduce!

MaiMultVerde a pregătit două canale de comunicare online pentru ca toţi cei interesaţi de voluntariat pentru mediu să fie mereu la curent cu acţiunile noastre. Începând cu această lună, te poţi abona la aceste ştiri pe Facebook sau prin intermediului unui e-newsletter.

Comunitatea voluntarilor te aşteaptă la un Like distanţă, iar ştirile despre acţiunile la care te poţi înscrie ca voluntar îţi stau la dispoziţie prin noul nostru e-newsletter (creat cu ajutorul celor de la eMgels.com).

Vei afla mai uşor când şi unde poţi face voluntariat pentru protejarea naturii, vei găsi prieteni noi şi oportunităţi de voluntariat alături de ei.

Celor care se abonează la e-newsletter le promitem că vor primi doar anunţuri despre acţiunile în care se pot înscrie ca voluntari şi niciodată mai mult de două mesaje pe săptămână.

Cei care ne urmăresc deja pe Twitter pe contul mai_mult_verde vor primi în continuare veşti de la noi.

Ce se întâmplă cu platforma online de voluntariat?

Începând cu 1 noiembrie 2010, platforma de voluntariat de pe www.maimultverde.ro nu mai este funcţională. După această dată, MaiMultVerde nu mai stochează niciun fel de date colectate prin intermediul acestei platforme.

Am luat această decizie în urma unui studiu realizat în această vară de Deadalus Millward Brown, care arată că 49% dintre români sunt prezenţi în reţelele sociale, iar pe Facebook sunt înregistraţi 3,2 milioane de utilizatori din ţara noastră.

Ni s-a părut mai util să mergem noi pe reţelele sociale pe care cei interesaţi de voluntariat le folosesc deja, decât să continuăm construcţia unei reţele sociale proprie. E mai simplu dacă fiecare se ocupă cu lucrurile la care se pricepe: noi la ecologie, iar alţii la reţele sociale 🙂

Leave a Reply